gerrie

gerrieU kunt bij mij terecht voor een ontwerp voor uw boek, tijdschrift, huisstijl, folders, jaarverslag, website. Mijn taak is uw boodschap in een vorm te gieten die zowel bij u als uw doelgroep past. En die boodschap moet helder en duidelijk overkomen.
Ik maak graag frisse, speelse ontwerpen waar toch een strakke lijn in zit. Op de pagina werk in deze site kunt u enkele ontwerpen zien die ik voor uiteenlopende opdrachtgevers heb gemaakt.

De vorm komt voort uit de inhoud en soms is het goed als de inhoud enigszins wordt aangepast aan de vorm; zo ontstaat er een wisselwerking. Het liefst word ik zo vroeg mogelijk bij een project betrokken zodat die wisselwerking optimaal kan plaatsvinden. De inhoud van de boodschap mag voor mij best ingewikkeld zijn, ik ben een kei in het ordenen van ’rommelige’ informatie tot een helder eindproduct. Dat moet er vanzelfsprekend uitzien, alsof het niet anders gemaakt had kunnen worden.

Ik volgde de opleiding grafisch en typografisch ontwerpen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Direct na mijn afstuderen ben ik als zelfstandig ontwerper aan de slag gegaan en had daarnaast een parttime baan als vormgever van vakbladen in de sierteeltsector. Opdrachtgevers in die tijd waren onder andere PRL&T, Veiling CHZ, Ninaber van Eijben, Voorlichtingsbureau Brood, Voorlichtingsbureau Vlees, SuikerUnie. Na een onderbreking van tien jaar waarin ik in vast dienstverband Tuin en Landschap (magazine voor tuin- en landschapsontwerpers, groenvoorzieners en hoveniers) heb vormgegeven, ben ik nu weer aan het werk als freelancer. Met heel veel plezier. Aarzel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

ballen-gerrie_723px